Sponsors

KDC bouw en bouwwerken is de plaats waar u terecht kan voor al uw vragen en wensen omtrent algemene bouwwerken en het verbouwen van uw woning en/of renovaties.

KDC bouw stelt voor u de beste vakmannen ter beschikking. Voor elk werk hebben ze de geschikte mensen in dienst.
U kan op hen rekenen voor het afleveren van kwaliteit met een betrouwbare service die reeds start bij het eerste contact. Of het nu gaat om een renovatie of werken in een nieuwbouw, zij helpen u graag verder bij het verwezenlijken van uw bouwplannen.

U kan bij KDC terecht voor onder meer:

  • grondwerken
  • algemene renovatie
  • funderingen
  • rioleringen
  • nieuwbouw
  • afbraakwerken

Voor verdere vragen en informatie kan u met Karel contact opnemen.

KDC Bouwwerken

Stokstraat 5
9688 Schorisse (België)
Tel: 0474/76.89.99
E-mail: info@kdcbouw.be 
Website: www.kdcbouw.be 

EDUTRAINMENT SPORTCOACHING - SAMMY KHITER- 

Edutrainment is een principe waar educatie, training en entertainment vervat zitten in de manier van het begeleiden van sportieve activiteiten.​​ ​​​​Sammy is er van overtuigd dat bij het coachen van personen moet voldaan worden aan deze drie componenten, ongeacht de leeftijd en het niveau.

Bij Edutrainment Sportcoaching kun je terecht voor sport- en beweegadvies, Sammy coacht jou in het bereiken van jouw doelstelling en organiseert voor jou een groepsactiviteit.

Personal training

> 1op1

> walk fit

> run fit


Groepstraining

> workout

> fitkids

> drums alive

Wat is drums alive?

Goed voor de conditie, plezant, ritmisch, energiek en stress verlagend. Dat is de beste manier waarop Drums Alive kan omschreven worden.


Het is een workout voor het lichaam, maar dan met drumstokken en fitballen waar je op slaat. Het geheel met de aanstekelijke muziek zorgt voor een euforisch gevoel. Je wordt fitter, vrolijker en je gevoel voor ritme gaat erop vooruit. 


Heb je interesse? Je kan gerust info vragen via de website of direct een moment reserveren met Sammy


EDUTRAINMENT SPORTCOACHING 

Sammy Khiter                                                                        Website: www.edutrainment.be Tuinaanleg en onderhoud Livémont Joris is de plaats waar u terecht kan voor al uw vragen en wensen omtrent de inrichting, onderhoud en aanleg van uw tuin.

Joris is een jonge zelfstandige die streeft naar kwaliteit. Je kan bij hem rekenen op een betrouwbare service en dit vanaf het eerste contact. Of het nu gaat om een nieuwe renovatie van je tuin of het onderhouden  Joris helpt je graag met het verwezenlijken van je wensen. Je kan steeds bij Joris een gratis offerte verkrijgen.

U kan bij Joris terecht voor:

> Hagen snoeien

> Maaien

> Aanleg nieuw gazon (grasrollen,...)

> Kappen/ snoeien

> Terras aanleg

> Afsluitingen

> Plaveien

> Grondwerken


Voor verdere vragen en informatie kan u met Joris contact opnemen.

Joris Livémont

Vieille Cure 1B
7750 Anseroeul (België)
Tel: 0491/44.38.65
E-mail: joris_livemont@hotmail.be D&D Fisc. Boekhoudkundig en fiscaal advies bureau biedt u een onafhankelijke, deskundige en betaalbare dienstverlening.

Als boekhoudkundig en fiscaal adviesbureau, begeleiden ze u en uw zelfstandige onderneming van A tot Z. Gaande van een volledige service aan startende ondernemingen, over begeleiding en advies bij de ontwikkeling en uitbouw van uw bedrijf, tot een complete begeleiding bij mogelijke overlating of vereffening.

Ze streven ernaar hun klanten een totaaloplossing te bieden en trachten dit te realiseren via één enkel aanspreekpunt binnen hun kantoor. Ze hechten immers een groot belang aan de vertrouwensband die ze ontwikkelen met hun cliënteel en menen dat dit best gerealiseerd wordt via één contactpersoon die ook vennoot is binnen hun kantoor. 

De rol van een boekhoudkundig en fiscaal specialist is van essentieel belang bij de uitbouw van uw professionele activiteiten. Graag zijn zij die vertrouwenspersoon voor u!


Voor verdere info kan u terecht bij D&D fisc.

Louise-Mariekaai 16

9700 Oudenaarde (België)

Tel: 055/45.72.00

Fax: 055/45.79.00

E-mail: info@dndfisc.be

Website: www.dndfisc.be
HotSportShop bvba - Jakoshop is al 25 jaar specialist in teamwear en sportartikelen. Je kan 24u/24u terecht bij hen voor kwaliteitssportteamwear. 

Naast hun uitzonderlijke service biedt HotSportShop ook online sportkledij aan. Dit allemaal aan een correcte en schappelijke prijs!

Ze bieden een diverse waaier aan kledingsstijlen aan: online, offline en all the time. Uiteraard in alle kleuren en modellen, steeds aan een lage prijs!

Daarnaast kan u ook gebruik maken van hun textieldrukkerij en dit al vanaf één stuk kledij!


Voor verdere vragen kan u steeds terecht bij Lode De Spiegeleer.

Buke 41

9620 Zottegem België

Tel: 09/361.00.57 (vaste lijn)

        0478/49.07.16 (GSM)

E-mail: lode.despiegeleer@hotmail.be 

               info@hotsportshop.eu

Website: www.hotsportshop.eu