Sponsors

KDC bouw en bouwwerken is de plaats waar u terecht kan voor al uw vragen en wensen omtrent algemene bouwwerken en het verbouwen van uw woning en/of renovaties.

KDC bouw stelt voor u de beste vakmannen ter beschikking. Voor elk werk hebben ze de geschikte mensen in dienst.
U kan op hen rekenen voor het afleveren van kwaliteit met een betrouwbare service die reeds start bij het eerste contact. Of het nu gaat om een renovatie of werken in een nieuwbouw, zij helpen u graag verder bij het verwezenlijken van uw bouwplannen.

U kan bij KDC terecht voor onder meer:

  • grondwerken
  • algemene renovatie
  • funderingen
  • rioleringen
  • nieuwbouw
  • afbraakwerken

Voor verdere vragen en informatie kan u met Karel contact opnemen.

KDC Bouwwerken

Stokstraat 5
9688 Schorisse (België)
Tel: 0474/76.89.99
E-mail: info@kdcbouw.be 
Website: www.kdcbouw.be 

NEPTUNE PISICINE, FABRIKANT EN INSTALLATEUR VAN ROMP ZWEMBADEN 

Neptune Piscines biedt u exclusief in Hauts de France en België het gediversifieerde en evoluerende GAMMA van Neptune Piscines, Franse fabrikant van polyester schalen. Neptune Piscines staat bekend om de kwaliteit van zijn diensten en kan u adviseren en luisteren om aan al uw wensen te voldoen. 

Aarzel niet om hen te raadplegen om u te helpen bij het kiezen van een zwembad op basis van uw budget, uw gebruik, de locatie. Zij doen er alles aan om op uw project te reageren met geselecteerde apparatuuroplossingen en locaties onder de beste omstandigheden. 

Ze verkopen en installeren ook spa's, hammam en sauna's. 

Neptune Piscine is gevestigd in de Hauts de France en in België en biedt de installatie van een ontvochtigingssysteem voor zwembaden die binnenshuis zijn geïnstalleerd. 

Voor verdere vragen en informatie kan u contact opnemen. 

Neptune Piscine België 

Rue Pont de pierre 12                                                                                    7912 Frasnes-lez-Anvaing (België)                                                                    Tel: +32 (0)4 74 28 44 28                                                                                                                                                                                                          Website: https://www.neptune-piscines.com/


 Tuinaanleg en onderhoud Livémont Joris is de plaats waar u terecht kan voor al uw vragen en wensen omtrent de inrichting, onderhoud en aanleg van uw tuin.

Joris is een jonge zelfstandige die streeft naar kwaliteit. Je kan bij hem rekenen op een betrouwbare service en dit vanaf het eerste contact. Of het nu gaat om een nieuwe renovatie van je tuin of het onderhouden  Joris helpt je graag met het verwezenlijken van je wensen. Je kan steeds bij Joris een gratis offerte verkrijgen.

U kan bij Joris terecht voor:

> Hagen snoeien

> Maaien

> Aanleg nieuw gazon (grasrollen,...)

> Kappen/ snoeien

> Terras aanleg

> Afsluitingen

> Plaveien

> Grondwerken


Voor verdere vragen en informatie kan u met Joris contact opnemen.

Joris Livémont

Vieille Cure 1B
7750 Anseroeul (België)
Tel: 0491/44.38.65
E-mail: joris_livemont@hotmail.be Mis-en-scène maakt uw vastgoed verkoopsklaar door het creëren van een positieve algemene eerste indruk die bijdraagt aan een vlotte verkoop. 

Mis-En-Scène bestaat uit 3 luiken.
• "Staging Home" vastgoedstylings. 

• "Shaping Life" interieuradvies. 

• "Mise-en-set" het aanbieden van sfeervol decoratiemateriaal in kant-en-klare sets.

Een vastgoedstyling is het verkoopsklaar maken van uw vastgoed. Door het wegnemen van verkoop storende elementen, kan de potentiële koper zich helemaal focussen op de positieve elementen van de woning. Weinig mensen kunnen een woning juist inschatten en kunnen voorbij uw eigen kaders en foto's kijken. Daarbij is het opruimen van de woning dan ook de eerste stap. Ruimte creëren, alle troeven van de woning uitspelen en een aangename sfeer, zorgen voor een positieve algemene eerste indruk van de potentiële kopers. 


Voor verdere vragen kan u gerust contact opnemen met Samira of Bart.

Samira Smaíl & Bart Tommelein

Huisgaverstraat 4
9750 Zingem (België)
Tel: +32 478 21 83 50 Samira
Tel: +32 477 30 46 58 Bart
E-mail: info@mis-en-scene.be                                                                  Website: https://mis-en-scene.be/ D&D Fisc. Boekhoudkundig en fiscaal advies bureau biedt u een onafhankelijke, deskundige en betaalbare dienstverlening.

Als boekhoudkundig en fiscaal adviesbureau, begeleiden ze u en uw zelfstandige onderneming van A tot Z. Gaande van een volledige service aan startende ondernemingen, over begeleiding en advies bij de ontwikkeling en uitbouw van uw bedrijf, tot een complete begeleiding bij mogelijke overlating of vereffening.

Ze streven ernaar hun klanten een totaaloplossing te bieden en trachten dit te realiseren via één enkel aanspreekpunt binnen hun kantoor. Ze hechten immers een groot belang aan de vertrouwensband die ze ontwikkelen met hun cliënteel en menen dat dit best gerealiseerd wordt via één contactpersoon die ook vennoot is binnen hun kantoor. 

De rol van een boekhoudkundig en fiscaal specialist is van essentieel belang bij de uitbouw van uw professionele activiteiten. Graag zijn zij die vertrouwenspersoon voor u!


Voor verdere info kan u terecht bij D&D fisc.

Louise-Mariekaai 16

9700 Oudenaarde (België)

Tel: 055/45.72.00

Fax: 055/45.79.00

E-mail: info@dndfisc.be

Website: www.dndfisc.be
HotSportShop bvba - Jakoshop is al 25 jaar specialist in teamwear en sportartikelen. Je kan 24u/24u terecht bij hen voor kwaliteitssportteamwear. 

Naast hun uitzonderlijke service biedt HotSportShop ook online sportkledij aan. Dit allemaal aan een correcte en schappelijke prijs!

Ze bieden een diverse waaier aan kledingsstijlen aan: online, offline en all the time. Uiteraard in alle kleuren en modellen, steeds aan een lage prijs!

Daarnaast kan u ook gebruik maken van hun textieldrukkerij en dit al vanaf één stuk kledij!


Voor verdere vragen kan u steeds terecht bij Lode De Spiegeleer.

Buke 41

9620 Zottegem België

Tel: 09/361.00.57 (vaste lijn)

        0478/49.07.16 (GSM)

E-mail: lode.despiegeleer@hotmail.be 

               info@hotsportshop.eu

Website: www.hotsportshop.eu 

ID Cleaning is in de regio rond Oudenaarde de referentie voor uw schoonmaakhulp en strijkhulp. ID Cleaning is uw ideale partner voor schoonmaak met dienstencheques!


Al meer dan 10 jaar leveren ze diensten aan particulieren en bedrijven. Het bedrijf is intussen zo gegroeid, dat ze aan meer dan 55 mensen werk bieden.
Hun offertes zijn steeds op maat, en zo is ook de service. Steeds eerlijk en in vertrouwen.


Bent u ook op zoek naar een schoonmaakhulp of strijkhulp? Aarzel dan niet om ID-Cleaning te contacteren! 
 

Voor verdere vragen  kan u terecht bij Inge Dolvelde.


Rekkemstraat 8A 
 9700 Oudenaarde (België)

Tel: 055/61.01.55 (vaste lijn)
        0479/46.36.84 (GSM)

 Fax: 055/61.01.56

E-mail: info@idcleaning.be

Website: www.idcleaningschoonmaakbedrijf.be